BKRlenen.com is een onafhankelijke website. Wij geven geen advies, verstrekken zelf geen leningen en bemiddelen niet tussen partijen onderling. BKRlenen.com geeft louter informatie en hoopt daarmee de bezoekers meer duidelijkheid te geven omtrent de mogelijkheden en onmogelijkheden omtrent lenen en bkr.

Informatie op BKRlenen.com is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verzameld en verkregen. Desalniettemin kan sommige informatie gedateerd zijn of onvolledig zijn of zelfs onjuist. We raden u daarom aan altijd een deskundige in te schakelen bij het afsluiten van een lening, een krediet of bij het afsluiten van een hypotheek. BKRlenen.com kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden in geval van (financiele) schade na het lezen van informatie op onze website.

Alle teksten op BKRlenen.com zijn zelf geschreven en eigendom van BKRlenen.com. Niets hiervan is gekopieerd van andere websites of op een onrechtmatige manier verkregen. Wij wijzen u erop dat het kopieren van onze teksten strafbaar is. Regelmatig doen wij steekproeven en als wij ontdekken dat er informatie van onze website gekopieerd danwel bewerkt is,  zullen wij direct tot actie overgaan en zonder waarschuwing en met behulp van een professionele partij, in een claim de bewezen schade aan u voorleggen.