GSM Abo zonder BKR check!
Vroeg of laat is het zover: U bent toe aan een nieuw mobiel abonnement. Het huidige gsm abonnement is te duur of wilt gewoon van een abonnement af en overstappen op Prepaid of een SIM-only abonnement. Maar nu dient het volgende probleem zich aan: u hebt een notering of negatieve codering staan bij het bureau voor krediet registratie in Tiel. Wat nu? U kunt een SIM Only zonder BKR check aanvragen. Dit gsm abonnement kan iedereen ondanks een bkr notering of lopende schulden afsluiten! Het bespaard u ook nog eens veel geld. Kijk ook onderaan bij Linkjes. 

Hoe werkt het?
Het aanvragen van een abonnement zonder bkr check is gemakkelijker dan u denkt. U zegt uw huidige abonnement bij uw provider op en laat een SIM only abonnement afsluiten bij HI, Telecom, Simyo, BEN Telecom of Simpel.

Wat is een SIM only gsm abonnement?
Wanneer u een bkr notering heeft en u toch wilt bellen met uw mobieltje maar niet de voorkeur geeft aan een prepaid kaart, kunt u een SIM only abonnement afsluiten. Bij een SIM only abonnement krijgt u geen nieuw mobieltje maar belt u gewoon met uw huidige mobieltje. Hierdoor betaald u per maand erg weinig en dat is ook direct de reden waarom sommige telefoon providers
Meer info