Er zijn instellingen die vertellen dat ze uw bkr registratie kunnen verwijderen. Wij zelf weten daar niet helemaal het fijne van, maar denken wel dat het mogelijk zou kunnen zijn dat sommige registraties onjuist gegeven worden door bedrijven. Op onze website verschijnt soms een advertentie van registratievrij.

Deze instelling pretendeert uw bkr verleden te kunnen wissen. Natuurlijk is het niet mogelijk dat heel uw bkr geschiedenis gewist wordt. Het is wel goed mogelijk dat er opnieuw naar uw coderingen en notaties gekeken wordt en dat er gekeken wordt of deze kloppen.

Hoe het ook zij, o.a. dit bedrijf is gespecialiseerd in het verwijderen van bkr registraties. Soms kan het inderdaad zo zijn dat een bkr registratie onjuist is, omdat in veel gevallen een registratie geregistreerd wordt terwijl achteraf blijkt dat het wettelijk niet eens is toegestaan.

Let wel goed op: er zijn ook veel oneerlijke bedrijven die pretenderen dat ze u kunnen helpen maar ondertussen niets doen en er met uw geld vandoor gaan. Zoek vooraf goed uit of alles wel klopt en laat u, als u vragen heeft, door uw bank of persoonlijk adviseur voorzien van eerlijk advies. Wij hebben alleen een informerende rol en dus geen adviserende rol.

Lees meer over het verwijderen van uw bkr registratie.