Sommige hypotheek verstrekkers kijken iets minder kritisch naar uw betalingsverleden en kijken niet alleen naar de standaard regeltjes en de voorwaarden, maar hebben ook oog voor de mens. Afhankelijk van hoeveel bkr coderingen u heeft en welke soort hypotheek u wenst af te sluiten voor uw nieuwe droomhuis, zijn er zeker mogelijkheden tot het afsluiten van een hypotheek met bkr. Kijkt u bij onze linkjes op de website om naar de websites toe te gaan en om eventueel een offerte op te vragen.

Geen advies, maar wel enkele tips van onze kant:

√ Ga niet met iedereen in zee. Veel hypothekers die voor u een hypotheek kunnen afsluiten ondanks uw bkr notering, vragen enorme woekerpremies. Vraag daarom meerdere offertes aan bij verschillende hypotheek bureaus.

√ Kijk naar uw persoonlijke situatie. Is het verstandig om een hypotheek te nemen op een nieuwe woning? Bent u zeker van uw huidige baan? Kunt u de komende jaren nog prima een woning huren, zodat u wat minder op uw geld hoeft te letten?

√ Zo is het verstandig om voor uzelf na te gaan of het wel persé nodig is om een hypotheek aan te vragen. Doe niets overhaast en laat u niet leiden door gevoel en emotie. Misschien is het voor u wel erg goed om een betrouwbare adviseur in te huren: deze hebben verstand van zaken. Tot slot wensen wij u alle goeds toe en hopen wij van harte dat het u lukt een goede bkr hypotheek te vinden, zodat uw droom ook in vervulling mag gaan.

Lees ook dit artikel!