Kan ik een nieuwe auto kopen met bkr codering?
Er zijn maar weinig autogarages, autohandelaars of autoverkopers die een bkr check kunnen doen. Simpelweg omdat zij zich niet hebben ingeschreven bij deze instantie en uw bkr dus niet mogen en kunnen toetsen. Als u dus beschikt over eigen vermogen in de vorm van geld kunt u gewoon een auto met bkr kopen.

Auto lening met negatief bkr. Kan dat? Bij wie?
Een auto lening ondanks een codering is mogelijk. Als u een auto, scooter, caravan,  motor, boot of een ander vervoersmiddel wilt kopen, maar u moet hiervoor wel geld lenen en u hebt een negatieve codering bij het bkr, dan zijn er toch nog mogelijkheden om geld te lenen ondanks een negatieve registratie. Wij geven hierover geen advies, maar verwijzen u graag door naar het artikel over geld lenen met bureau krediet registratie. Als u geen zin hebt om verder te lezen maar toch snel een geldverstrekker wilt vinden die u geld kan lenen ondanks uw registratie bij het bkr, dan kunt u bij onze Linkjes kijken. Een auto kopen zonder bkr check hoeft geen probleem te zijn. Let wel op: een nieuwe auto kopen met een lening kost u altijd meer geld. U kunt ook geld sparen en met het gespaarde geld een auto kopen. De keus is aan u.

Auto huren zonder bkr check. Kan dat? Bij wie?
Iedereen mag en kan een auto huren, mits u daarvoor alle papieren in huis heeft. Ook al hebt u een bkr registratie, het huren van een auto hoeft daarom geen probleem te zijn.

Een auto leasen met bkr, kan dat?
Jazeker, u kunt een nieuwe auto leasen met bkr. Of beter gezegd: een auto leasen zonder bkr check. Er zijn zoveel aanbieders bij wie u toch nog redelijk voordelig kunt auto leasen zonder bkr dat het weinig zin heeft ze allemaal te benoemen. We bespreken even vlug een autolease maatschappij, genaamd SmiLease, bij wie u de nieuwste auto’s kunt leasen en die niet letten op uw bkr registratie. Smilease richt zich op de particuliere markt en daar bent u net naar op zoek. Deze autolease maatschappij rekent gewoon geen aparte afschrijving, geen onverwachtse kosten voor onderhoud, geen moeilijke rekenmodules. De service is wel heel goed. Bereken zelf hoeveel het u scheelt en wat u maandelijks kwijt bent. Dit geldt niet alleen voor Smilease maar voor alle autoleasemaatschappijen bij wie u een offerte voor auto leasen opvraagt. Ga niet in op mooie verkooppraatjes over lage rentes, inruilpremies of speciale verzekeringen. Denkt u eerst goed na voordat u beslist een auto te leasen zonder bkr check.

Ik weet voldoende. Terug naar alle vragen.